Omega 3

 Herstel jouw vetzuurbalans met behulp van een zuivere visolie

direct bestellen


Chronische stress, leidt tot slecht slapen en is al voordat je het zelf merkt een grote risicofactor voor jouw fysieke en mentale gezondheid.

Chronische stress en slaaptekorten leiden tot hoge cortisolspiegels en een verstoring van de vetzuurbalans.
En juist die verstoring kan op termijn de oorzaak zijn van bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, maar ook depressie en vele andere (vaak onverklaarbare) gezondheidsklachten.


Chronische stress en slaaptekort leiden tot een verstoorde vetzuurbalans
EN
Een verstoorde vetzuurbalans leidt tot meer stress in het lichaam en vergroot de kans op veelvoorkomende (leefstijl) ziekten

TIJD OM DEZE VICIEUZE CIRKEL TE DOORBREKEN

Mijn ervaring...

Komende vanuit een medische opleiding en op zich goed wetende wat een gezonde leefstijl in zou moeten houden, lette ik altijd al wel op mijn voeding en probeerde ik regelmatig te bewegen. Toch merkte ik dat ik niet de energie had die ik zou willen en kampte ook ik met van die sluimerende vage klachten. 


Mede dankzij mijn oud studiegenoot en tevens cardioloog, Remko Kuipers, een groot voorstander van meer eten zoals de oermens dit deed, werd mijn aandacht toch getrokken door omega 3. Ik had daar eigenlijk tot op dat moment nog nooit zo bij stil gestaan. 
Dus ook ik deed een test...
Tot mijn schrik kwam daar een verhouden van 20 (omega 6): 1 (omega 3) uit! Absoluut ver buiten de gewenste normen!


Ik ben zelf dan ook direct de visolie gaan gebruiken en doe dit nu enkele maanden. Wat ik merk? Vooral dat mijn energielevels sterk verbeterd zijn! Mijn huid straalt meer en ik veel me echt energieker. Ik ervaar meer hormonale rust (geen hoofdpijn meer tijdens menstruatie en regelmatiger cyclus) en een nog rustiger slaap.

Visolie vies? Ach, ik zal niet zeggen dat ik het een traktatie vindt, maar ik vind de Lemon  variant is zeker niet vies. Eqology kreeg ook een smaak-award, dus voor de smaak hoef je het ook niet te laten. 


De tweede test? Dit komt er bijna aan 😊

Meten geeft inzicht!

De apotheker in mij wilde uiteraard wel zeker weten dat de visolie die ik ging gebruiken ook echt een veilige (lage toxische waarde en zuiver) en een effectieve (vers, want geoxideerde  en naar vis ruikende visolie doet niet veel) vorm van omega 3 suppletie was. Na veel vergelijken op dosering, samenstelling, veiligheid en effectiviteit kwam ik persoonlijk uit bij de visolie van Eqology. 


In het filmpje vanuit Eqology is te zien dat het mogelijk is om jouw verhouding omega 6 ten opzichte van omega 3 heel eenvoudig te testen middels een vingerpriktest.
Deze test doe je voordat je start met de Eqology Arctic visolie als nul-meting*. Nadat je 5 maanden visolie hebt gebruikt, doe je weer een (anonieme) bloedtest en zul je aantoonbaar de verbetering zien.


Wil je liever geen bloedtest dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je krijgt dan de eerste maand 2 flessen visolie opgestuurd zonder bloedtest.


In het filmpje laten Eqology duidelijk zien hoe het komt dat de verhouding tussen omega 6 en omega 3 tegenwoordig bij veel mensen niet in balans is, wat de noodzaak en lichamelijke voordelen zijn van voldoende omega 3 in je bloed en hoe je aantoonbaar resultaat kunt zien na 4 maanden gebruik van de EQ Arctic visolie.


*Als je waarde bij de eerste bloedtest (dus bij de nulmeting) al 3:1 of lager is, dan krijg je je geld terug en mag je trots zijn op jouw goede gezondheid op het gebied van de omega vetzuren.


Bestel jouw visolie-traject en ontvang een gratis test

Maar ik kan toch ook gewoon meer vis eten?

Uiteraard kan dat! Maar om diverse redenen is het een nog gezondere keuze om jouw omega 3 aan te vullen met behulp van visolie.


Ten eerste speelt vervuiling een grote rol. De zeeën zijn enorm vervuild en daarmee de vis ook. Voor de visolie van Eqology wordt gebruik gemaakt van de vis uit de schoonste zeeën van de wereld en daar bovenop ondergaat de visolie nog een uitgebreide zuivering waardoor het de laagst haalbare toxische waarde heeft.


Verder is vis eten niet altijd een garantie voor het voldoende binnen krijgen van omega 3. De meeste vis die wij kopen is namelijk kweekvis. Deze bevat een zeer geringe hoeveelheid omega 3 ten opzichte van de vette vis welke gebruikt wordt voor de olie. 


En als dan nog de kosten... Waar het een behoorlijke investering kan lijken om jouw omega 6/ omega 3 balans op orde te krijgen met behulp van visolie van Eqology, is het wekelijks meerdere keren echte vette vis van de visboer eten ook geen goedkope oplossing. Met het gebruik van deze visolie heb je het over een investering in jouw gezondheid van gemiddeld €1,28 per dag.


Bestelopties visolie-traject

VISOLIE: €39 per maand (eerste maand €78)

Je kan starten met 2 flesjes Eqology visolie voor € 78,- (excl. 5,90 verzendkosten).

De eerste maand heb je dubbele dosis nodig voor vullen van cellen.

Daarna betaal je € 38,- per maand (excl. 5,90 verzendkosten)


VISOLIE + 2x TEST:  € 39 per maand (eerste maand €122)

Je ontvangt de eerste maand 2 flesjes Eqology visolie plus een GRATIS vingerpriktest die je voorafgaand van de start met de visolie prikt.Zo bepaald je voor start wat jouw verhouding van omega3/omega6 is.

Na 4 maanden krijg je opnieuw een test opgestuurd om te ontdekken wat het toevoegen van visolie aan jouw dieet voor jou heeft gedaan.Je betaalt de eerste maand € 122,- (excl. 5,90 verzendkosten)

Daarna betaal je € 39,- per maand (excl. 5,90 verzendkosten)


Gemiddeld kost het gebruik van Eqology visolie €1,28/dag
Bestellen van de visolie (evt inclusief de gratis test) kan door middel van het invullen van het bestelformulier, door onderaan deze pagina jouw mailadres achter te laten ontvang je dit bestelformulier per mail.

GRatis vetzuurtest

Bij start van een 6 maanden traject ontvang je direct na je eerste bestelling de eerste vetzuurtest van mij geheel gratis thuisgestuurd!

Doe deze test voordat je de eerste dosering inneemt en ontdek zo wat jouw verhouding omega 6 : omega 3 is voor aanvang van het traject.


Bij de 5e visolie-levering ontvang je de tweede test om te ontdekken wat deze investering in jouw gezondheid voor jou gedaan heeft.

Dat wil ik
" 9 op de 10 mensen blijkt een tekort aan omega 3 te hebben"

Waarom niet gewoon een maandje aan de visolie?

De bloedtest meet de verhouding omega vetzuren in de rode bloedcellen. Deze cellen hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Het duurt dus ongeveer 5 maanden voordat alle rode bloedcellen ververst zijn en ze een goed en vooral volledig beeld kunnen geven van wat het toevoegen van visolie aan jouw dieet heeft gedaan.

Een of twee maanden visolie slikken heeft daarom geen zin. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de omega 3 vetzuren EPA en DHA op te nemen. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega 3 niet binnen enkele dagen voelbaar zijn. Geen quick fix, maar een prachtige stap richting een duurzame gezondheidsverbetering. Kwaliteit boven een quick fix!


Dit is de reden dat Eqology de omega 3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je visolie thuisgestuurd! Altijd vers en volledig automatisch, zodat het voor jou zo eenvoudig mogelijk blijft om de visolie trouw in te blijven nemen gedurende deze hele periode.

En wil je om één of andere reden stoppen met de olie, dan kun je het abonnement na 5 maanden gemakkelijk zelf opzeggen.

voor nog beter slapen?


Krijg gratis toegang tot de sleutel naar vertrouwen bij start van jouw visolietraject!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
dat lijkt me heerlijk!!

Hoe start je jouw Visolie-traject?

Ben jij er klaar voor om jouw vetzuurbalans te meten en te starten met jouw eerste 6 maanden omega 3 suppletie?


Door middel van het invullen van jouw gegevens ontvang je binnen enkele minuten een BESTELFORMULIER via de mail!

Your information is safe with us