Slaap (jezelf) Beter

1 : 1 slaapcoaching

zelf weer beter slapen
gesteund door een betrokken professional

dat wil ik


op maat voor jou

Of je nu wel of geen slaapmiddelen gebruikt, het gaat om jouw verhaal en jouw wensen.

Liefdevol

Met aandacht voor jou als persoon en jouw verhaal. Je voelt je gehoord.

professioneel

Begeleid door een apotheker met passie voor slapen vanuit je eigen kracht.

Eindelijk weer eens een nacht goed slapen...
Hoor jij jezelf dit ook wel eens wensen?

Slecht slapen is van grote invloed op jouw algehele welzijn. Een lichaam en een brein hebben slaap nu eenmaal heel hard nodig om weer te kunnen herstellen van de dag. 

Als slapen nacht na nacht niet wil lukken, gaat zowel jouw fysieke als jouw mentale gezondheid hier onder lijden... en dat merk je!
Naast dat het ook nog eens tot vaak grote frustraties leidt, want "vroeger sliep ik altijd zo in!" of "wat is er mis met mij dat ik niet gewoon lekker door kan slapen?" of "waarom blijft mijn hoofd toch maar malen gedurende de nacht?".

En zo heeft iedereen, ook jij, z'n eigen redenen om niet goed te slapen. Vaak langdurig. En dat ik waarschijnlijk ook de reden dat jij dit nu leest.

Een slaapmiddel is voor "noodgevallen" soms een uitkomst, maar hoe mooi is het als je jouw eigen lichaam weer zo kunt ondersteunen dat het slapen weer als vanzelf gaat. Dat wat er ook gebeurd gedurende de dag, je weet dat je in ieder geval weer lekker kunt slapen."Ik heb alles al geprobeerd"

Mijn vraag is dan vaak..."en wat is dat alles?"

Bij het ervaren van slaapproblemen ga je vaak van alles proberen om toch sneller in slaap te vallen of beter door te slapen. Van alles! Maar is dat ook echt alles wat er mogelijk is?

Uit ervaring blijkt dat er nagenoeg altijd nog opties open liggen om jouw lichaam weer te gaan laten begrijpen hoe slapen werkt. Hoe het tot rust komt voor de nacht en hoe het weer went aan de hele nacht doorslapen.

Bij langdurige slaapproblemen neemt soms ook de frustratie het over van het inzetten van ondersteunende tools.
Je begint je te identificeren met "ik ben nou eenmaal iemand die slecht slaapt" en dat is zo zonde!

Mijn ervaring is dat met de juiste ondersteuning er op relatief korte termijn hele mooie resultaten geboekt kunnen worden. Door tools aan te reiken die je wellicht nog niet eerder als mogelijkheid zag en door jouw verhaal en jouw wensen op één te zetten.


Wat anderen zeggen over Slaap (jezelf) Beter

Anneke
Voordat ik begeleiding van Tessa kreeg in Slaap (jezelf) Beter had ik het gevoel dat ik alles al geprobeerd had en me er eigenlijk al bij neergelegd dat slapen voor mij altijd een ding zou blijven. Maar iets bleef knagen en na een kennismaking voelde ik me al zo gehoord dat de keuze snel gemaakt was om mezelf dit nog te gunnen. Zo blij dat ik deze stap gezet heb! 
Liesbeth

Van een paar hapsnap uurtjes per nacht naar 5 uur slaap achter elkaar binnen twee weken!  Ik dacht altijd al heel goed bezig te zijn, maar dit heeft mij echt geholpen om een hele andere kijk op mijn nachtrust en de behoeftes van mijn lichaam te krijgen.  Ik heb weer zoveel meer energie en mijn nachtrust verbetert nog altijd met de week.

Peter

Ik stond al op het punt om naar de huisarts te gaan voor een recept voor slaappillen toen ik een oproepje van Tessa langs zag komen. Ik volgde haar al een tijdje en besloot het er op te wagen. Haar betrokkenheid en zeer laagdrempelige beschikbaarheid voor tips en adviezen tussendoor maakte deze coaching echt uniek. Nog altijd niet naar de arts geweest voor een recept en dat is inmiddels ook absoluut niet meer nodig!

Afgelopen 3 maanden hulp gehad van Tessa met het beter slapen traject. Ik heb dat als heel fijn ervaren, iemand die naast je staat met de juiste kennis over ook het afbouwen van slaapmedicijnen. Je kunt laagdrempelig een appje sturen wat toch anders is met hulp van een psychiater/psycholoog. Ik heb dankzij Tessa mijn slaapmedicijnen verantwoord afgebouwd zonder ontwenningsverschijnselen, daarnaast zo veel meer vertrouwen in het slapen terug gekregen! Ik luister vaak naar de yoga nidra’s, ze helpen mij enorm. Tessa is een liefdevol persoon die je helpt met de juiste tips en adviezen! Heel erg bedankt voor afgelopen tijd! 💖


-Irene-

Tessa, apotheker

Mijn missie is om iedereen de ondersteuning te bieden bij een goede nachtrust vanuit eigen kracht!

Te vaak zie is als apotheker dat iemand zeer langdurig slaapmedicatie nodig heeft om de nachten door te komen. Er weer mee stoppen is vaak zo lastig!
Daarom help ik jou om vanuit alles wat jouw lichaam kan, je lichaam zo te ondersteunen dat het vanuit eigen kracht en ontspanning weer "leert" om zelf te slapen en... door te slapen!

meer informatie

De verschillende facetten van liefdevol afbouwen

Jouw wensen centraal

Jouw wensen zullen altijd centraal staan. Daarom beginnen we met die in kaart brengen. Wat is lekker slapen voor jou en wat speelt er in jouw leven.


Verantwoorde keuzes

Soms speelt er zoveel mee dat ook daar rekening mee gehouden moet worden! Andere fysieke of mentale klachten kunnen de slaap danig beïnvloeden. Hier is altijd oog voor.

Jouw vangnet

Naast het feit dat ik naast jou zal staan gedurende het hele proces, bekijken we wie jou nog meer zou kunnen ondersteunen binnen jou netwerk en op welke manier.

Op jouw manier

Jouw wensen zullen altijd centraal staan. Daarom beginnen we met die in kaart brengen. Wat is lekker slapen voor jou en wat speelt er in jouw leven.


Het past bij jou

Ondanks dat er tal van tools zijn om slaap te ondersteunen gaan we samen kijken naar die tools die echt bij jou als persoon passen en haalbaar zijn.


Aanvoelen

De weg naar goed slapen is niet altijd een rechte weg. Bijsturen waar nodig en liefst zo snel mogelijk lukt door veelvuldige contactmomenten.


Slaap (jezelf) Beter 1-op-1 coaching iets voor jou?

  • Alles al geprobeerd, maar wil lekker slapen maar niet lukken?
  • Sta je op het punt om een recept voor slaapmedicatie te halen bij de arts?
  • Gebruik je slaappillen, maar wil je ondertussen jouw lichaam trainen om het zelf te kunnen?
  • Ben je er klaar voor om weer te kunnen zeggen "maar vannacht ga ik in ieder geval lekker slapen!"?


Dan is Slaap (jezelf) Beter zeker het overwegen waard!

Mocht je nog twijfelen, dan bestaat er altijd de mogelijkheid om eerst een kennismakingscall in te plannen, waarin ik je nog wat meer uit kan leggen over de coaching en waarin je mij voor kan leggen wat jouw wensen hierin zijn.


LEUK OM TE WETEN!
Het Slaap (jezelf) Beter traject bevat heel veel leuke extra's. Zo krijg je toegang tot de bijbehorende online omgeving, waar je bijvoorbeeld de Slaap (jezelf) Beter masterclass kunt bekijken! Weten wat er nog meer bij zit? Klik dan even op onderstaande button!


Kies zelf hoe jij het liefst van start gaat

Kennismakingscall

GRATIS

Kennismakings-call
(20 minuten)

Krijg meer informatie over de slaapcoaching en leg jouw wensen aan mij voor om te onderzoeken of de coaching bij jou past

LET OP: hier gaan we niet verder in op hoe jij beter kunt gaan slapenSlaap consult

125,-

Los slaapconsult
(60 minuten)

Jouw slaap-verhaal staat centraal en van daaruit help ik je op weg met ondersteunende tips en tools. Je krijgt altijd een leuk pakketje en een korte slaap-audio toegestuurd.
Slaap traject

425,-

Jouw slaap-coach
(3 maanden)

Vanuit jouw wensen sta ik 3 maanden naast je en gaan we samen de best passende ondersteunende tools in jouw routine inbouwen om jouw slaap naar een hoger level te brengen!
Incl. vele leuke extra's (klik door voor meer informatie)


vragen en antwoorden

Wat maakt deze slaap-coaching anders?

Mijn achtergrond als apotheker en ervaringsdeskundige op het gebied van het ombuigen van een zeer slechte nachtrust, naar zeker weten dat ik zal slapen, maken dat ik een unieke invalshoek op het gebied van slaap heb. Kijkend naar de chemie in het lichaam die bij slaap betrokken is, naar wat pillen voor je (zouden) doen en hoe je dat ook zelf kunt stimuleren.

Word deze ondersteuning vergoed door de zorgverzekeraar?

Helaas. Dit is iets wat je echt voor jezelf doet en niet vergoed wordt door een zorgverzekeraar. Maar dat geldt ook voor slaappillen. Die moet je in NL ook zelf betalen en zodra je ze langdurig gebruikt kunnen die kosten heel hoog oplopen. Je kunt het zien als een zeer waardevolle investering in jouw gezondheid, rust en energie.

Hoe vaak hebben we samen contact in die 3 maanden?

Over het algemeen spreken we elkaar om de week een halfuurtje via een video-call. Daarnaast ben ik bereikbaar voor al jouw vragen via mail en whatsapp. Mocht jouw ondersteuning net even een wat andere frequentie nodig hebben, dan kijken we samen wat voor jou het best werkt.

Wat als ik na 3 maanden mijn doel nog niet bereikt heb?

Dan bestaat er altijd de mogelijkheid om te verlengen. Samen kunnen we kijken hoe lang de ondersteuning na de eerste 3 maanden nog gewenst is. Binnen 3 maanden is vaak al veel te bereiken!

Dit is mij nu te kostbaar, heb je ook nog andere mogelijkheden?

Daar heb ik alle begrip voor. Mocht deze vorm van ondersteuning nu (nog) niet haalbaar zijn, dan zou je ook eens naar mijn andere aanbod kunnen kijken. Ik krijg ook mooie reacties van mensen die zelf aan de slag zijn gegaan met de Slaap (jezelf) Beter Masterclass en De Sleutel naar Vertrouwen. Dit zou voor dit moment al een mooie eerste stap kunnen zijn!

Is ieder moment een geschikt moment om te starten?

Deze coaching is heel erg gericht op goed voor jezelf zorgen, zowel fysiek als mentaal. Dit is eigenlijk altijd de basis van waaruit jij zou mogen leven en deze keuze kan je dus op ieder moment voor jezelf maken. De coaching is heel erg gericht op het hervinden van interne rust en ontspanning, van waaruit het lichaam vele malen beter in staat is om zelf te slapen. Maar dat niet alleen. Rust, ontspanning en beter slapen vormen de basis voor een gezond, energiek en prettig leven en zullen daarom andere gebeurtenissen in het leven nooit in de weg staan.